Published On: mar, Oct 28th, 2014

Un brailean si un tulcean cercetati pentru delapidare. Au furat peste 1000 de litri de motorina de la o ambarcatiune aflata in portul Galati

Share This
Tags

MotorinaDoi mecanici, unul din Braila si altul din Tulcea sunt cercetati pentru delapidare dupa ce au disparut peste 1000 de litri de motorina de la brodul unei ambarcatiuni ancorate in portul Galati.

Braileanul  in varsta de 44 de ani si barbatul din Tulcea in varsta de 46 de ani lucrau ca mecanici pe una din anvele aflate in portul galatean.

Conform politiei, cei doi sunt cercetati pentru delapidare, acestia fiind de serviciu in perioada in care a fost sustras combustibilul.

Oamenii legii au constatat ca de la bordul navei lipsesc nu mai putin de 1.067 de litri de motorina euro 5 destinata consumului ambarcatiunii, dar si efectuarii lucrarilor de dragaj, se arata intr-un comunicat al IGPR. In urma verificarilor, s-a stabilit ca paguba a fost creata in perioada iunie- august anul curent. Cum cei doi mecanici au fost de serviciu in acel interval, barbatii sunt cercetati pentru delapidare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-