Published On: vin, Oct 31st, 2014

Un alt lider PSD Braila sustine dizolvarea CJ. Senatorul Rotaru: Alegeri la Consiliul Judetean!

Share This
Tags

rotaru senator psdDupa ce deputatul Mihai Tudose a precizat intr-un interviu acordat Infobraila ca "alegerile anticipate la Consiliul Judetean pot fi o solutie", un alt lider al PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca blocajul din cadrul Consiliului duce la dizolvarea acestuia.

"Probabil ca ne indreptam spre alegeri anticipate. Punctul meu de vedere in acest moment este acela de a dizolva Consiliul Judetean, de a avea alegeri pe aceasta zona si de a ajunge la o noua formula care sa functioneze. Mie mi se pare fezabila orice actiune care este in conformitate cu legea. Suntem in situatia in care trebuie sa deblocam CJ prin orice modalitate, dar modalitati permise de lege. Nu putem sa inventam pentru ca tot ce s-a facut cand s-a incalcat legea a fost atacat de Prefectura", a precizat Rotaru.

Presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a declarat, in urma cu o saptamana, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca partidul pe care il conduce este dispus sa ajunga la o intelegere cu PSD, in urma careia toti consilierii judeteni sa isi dea demisia si astfel sa fie dizolvat Consiliul Judetean. 

Comentarii

comentariu

About the Author