Published On: mie, Oct 22nd, 2014

SOCANT. Un baiat de 14 ani s-a spanzurat in casa unui vecin. Tatal minorului a gasit trupul neinsufletit. Prima ipoteza: consumul de alcool

Share This
Tags

copil sinucis1Tragedie cumplita, marti dupa amiaza, intr-o familie din comuna Zavoaia. Neascu Adrian, un tanar in varsta de 14 ani a fost gasit spanzurat, in podul casei unor vecini, chiar de catre tatal vitreg al acestuia.

Unicul copil al familiei, Adrian a ramas pentru cateva ore singur si si-a pus capat zilelor.

Trupul neinsufletit al braileanului a fost descoperit chiar de catre tatal acestuia. Barbatul lucra cu ziua la niste vecini si a urcat pentru cateva momente in podul casei, acolo unde trupul copilului atarna legat de o funie. Disperat barbatul a taiat funia si a incercat sa-l readuca la viata pe copil insa fara sanse.

Facand parte dintr-o familie dezorganizata, baiatul locuia cu tatal vitreg, dupa ce parintii se despartisera. Din precizarile vecinilor se pare ca Adrian avea probleme cu bautura si de multe ori a fost vazut consumand alcool pe ulitele din localitate. De asemenea se pare ca adolescentul avea si probleme la scoala, repetand clasa a II-a si clasa a III-a iar anul acesta parintii au decis sa il retraga de la scoala.

locul sinuciderii1La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei pentru a face investigatii dar si o ambulanta care nu a mai putut face nimic pentru a salva copilul, acesta fiind declarat decedat.

"Echipa de cercetare criminalistica s-a deplasat la fata locului pentru a ancheta acest caz. Din primele verificari, pe corpul copilului nu exista alte urme vizibile de violenta", a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Nimeni nu stie ce l-a determinat pe copil sa-si ia viata, mai ales ca, deocamdata, nu s-a gasit nici un bilet de adio.

Trupul copilului a fost ridicat de o echipa de la Medicina Legala fiind transportat la IML.

Comentarii

comentariu

About the Author

-