Published On: vin, Oct 31st, 2014

Si salon de nunta si sectie de votare la Sutesti! Primar: Nu fug nuntasii cu urna, stati linistiti!

Share This
Tags

camin cultural SutestiSituatie cel putin hilara in comuna braileana Sutesti. In caminul cultural, unde se afla si o sectie de votare, in noaptea de 1/2 noiembrie va avea loc si o nunta. Primarul independent al localitatii, Codreanu Cristian, a declarat pentru Infobraila ca situatia este "comica", insa a subliniat ca "nimic rau nu o sa se intample", venind cu argumentul ca la alegerile prezidentiale precedente situatia a fost identica. 

Fiind sesizat de Inspectoratul de Politie al Judetului, se pare ca Biroul Electoral Judetean nu a dat crezare vorbelor edilului si a decis ca accesul nuntasilor in salon sa fie facut pe o intrare secundara, cele doua usi de legatura intre salon si sectia de votare sa fie blocate, iar unitatile Ministerului de Interne sa asigure paza dubla atat la intrarea principala cat si la cele doua intrari dinspre sala unde va avea loc nunta.

Primarul Codreanu s-a conformat deciziei B.E.J si a dispus blocarea usilor de legatura intre salon si sectia de votare cu grilaje metalice si ne-a marturisit ca aprobarea pentru desfasurarea nuntii in salonul din incinta caminului cultural a dat-o "prin lunile mai, iunie", cand nu stia pe ce data vor avea loc alegerile prezidentiale.

"Eu am dat aprobarea de nunta prin lunile mai, iunie. De unde era sa stiu eu cand o sa fie alegerile? La alegerile trecute, acum 5 ani, la fel a fost o nunta, dar n-a mai zis nimeni sa blocam usile, sa facem altele, nici nu au sigilat usile. Acum e altceva. Sa stiti ca oricum nu se intampla nimic, nu cum zic ca se impiedica buna desfasurare, nu e adevarat. Nuntasii vin maine (n.r. sambata) pe la 6 seara si pleaca spre dimineata, la 5, la 6. Ce o sa faca? Nu fug nuntasii cu urna, stati linistiti! Astia o sa fie beti, nu voteaza, ca cine stie pe cine pun stampila", a marturisit primarul pentru Infobraila.

Edilul a mai adaugat faptul ca tinerii care isi vor uni sambata destinele au venit la Primarie, speriati de gandul ca vor trebui sa amane nunta, insa acesta i-a calmat, asigurandu-i ca nu vor intampina obstacole in ziua cea mare.

Comentarii

comentariu

About the Author