Published On: mie, Oct 1st, 2014

S. Radu: Nazare are mult timp liber, numara likeuri. Ii rog pe Boboc si Varga sa-i dea ceva de facut pentru Iohannis

Share This
Tags

radu silviuConsilierul judetean Silviu Radu, fost secretar-general al filialei locale a PDL, a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului democrat-liberalilor braileni, Alexandru Nazare.

Radu afirma ca deputatul Nazare "are mult timp liber, desi ar trebui sa faca campanie electorala", rugand conducerea PNL "sa-i dea ceva de facut pentru Iohannis".

Radu: Desi pare ocupat, repet, are mult timp liber, insa nu pentru Iohannis

"Nazare a venit in Consiliul Judetean sa ne vorbeasca despre sosele, despre cat de bun ministru al Transporturilor a fost domnia sa, din pacate doar un exercitiu de imagine. Lui Nazare ii place sa apara la gazeta, cum se lupta el pentru tot si cum cauta dreptatea. Intreb si eu public: Pentru domnul Iohannis, candidatul ACL, nu se lupta? Vad ca cei de la PNL sunt ocupati, se misca in campanie, nu au timp de declaratii populiste, dar Nazare are grija imaginii sale si bineinteles inca o grija, anume Silviu Radu. Ii rog pe domnii Boboc si Varga sa-i dea si lui Nazare ceva de facut pentru Iohannis, sa puna si el umarul, nu doar sa numere likeuri. Are mult timp liber domnul Nazare", a declarat Radu.

Fostul PDL-ist a continuat tirul asupra lui Nazare, adaugand faptul ca "obsedat fiind de imaginea sa publica", deputatul nu vorbeste despre candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, ci "despre cat de vanduti PSD-ului sunt unii sau altii": "Auzeam ca Nazare spunea ca trebuie ca PDL-istii sa munceasca in campanie, insa el are altceva de facut. Desi pare ocupat, repet, are mult timp liber, insa nu pentru Iohannis".

Pe data de 22 februarie, in cadrul Comitetului de Coordonare Judetean al PDL, Silviu Radu a fost exclus din partid cu 159 de voturi "pentru" si 17 "impotriva", fiind acuzat de Nazare de partizanat cu PSD.

Comentarii

comentariu

About the Author