Published On: lun, Oct 20th, 2014

Razboi in instanta: O vedeta din Braila, “la cutite” cu fostul iubit. Acuzatii socante

Share This
Tags

laurette copyLaurette si Mihai fostul ei iubit duc o lupta crancena pentru custodia fetitei lor Serena. In cei sase ani in care au format un cuplu, Laurette si fostul ei iubit, Mihai Stefan, au mai avut neintelegeri, ba chiar s-au si separat de cateva ori.

Instanta de judecata i-a dat dreptate lui Laurette in cazul costudiei copilului, desi razboiul dintre ea si fostul ei iubit nu s-a terminat inca.

Braileanca nu stie la ce sa se astepte din partea fostului iubit deoarece a fost in nenumarate randuri amenintata de acesta.

lauretteLaurette afirma ca tatal micutei le-a bagat in spital pe fostele sale iubite si ii este teama ca ea sa nu pateasca la fel. Aceasta sustine ca Mihai face parte din Secta Iluminatilor si ca s-a schimbat foarte mult in ultimul timp. Dorind sa plece in America, Mihai ar fi incercat sa fure certificatul de nastere al micutei, Serene Luce.

Modelul mai spune ca fostul iubit ar santaja-o cu niste filmulete pe care le-a obtinut cu ajutorul unor hackeri din Craiova, Laurette facand o plangere la politie in acest sens.

Mama modelului spune ca atunci cand Laurette a vrut sa-l paraseasca pe Mihai, acesta s-a infuriat si i-a pus pistolul la tampla fetitei, amenintand ca daca iubita lui va pleca, o va omora pe Serene Luce.

Mihai nu recunoaste nimic, acuzand la randul sau ca modelul i-a furat niste ceasuri din casa.

Braileanca a reusit sa castige prima parte a procesului impotriva fostului iubit. Instanta a hotarat ca fetita sa locuiasca in continuare cu mama sa. In plus, tatal micutei trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au hotarat ca vedeta sa se ocupe provizoriu de educatia si cresterea Serenei. In tot acest timp, Mihail Stefan, tatal fetitei trebuie sa-i achite cheltuielile de judecata. Decizia nu este insa definitiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-