Published On: joi, Oct 2nd, 2014

Presedintele Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL Braila si alti 25 de membri s-au inscris in PMP

Share This
Tags

botea clivetMihai Clivet, presedintele Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL Braila, s-a inscris in filiala locala a partidului condus de Elena Udrea, alaturandu-se astfel democrat-liberalilor care s-au inscris in PMP, in ultimele 3 saptamani. Clivet sustine ca 25 de membri PDL l-au urmat in acest demers.

"Am activat in PD - PDL din 1992. Am zis sa ma implic in politica de dreapta de cand am iesit la pensie. Mai sunt persoane care au ramas in PDL si stau sa se gandeasca daca o sa vina cu mine. Am venit langa echipa din PMP, aici m-am regasit. Imi pare rau de domnul Nazare, se zbate pentru partid. Au venit cu mine si 25 de membri ai Organizatiei de Pensionari. Au mai venit si cu domnul Roman cateva zeci", a declarat Clivet.

Clivet a afirmat ca aflase ca urma sa fie schimbat din functia de presedinte al Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL, mentionand insa ca deputatul Alexandru Nazare este un lider politic pe care il apreciaza.

"Este o strategie organiata care nu tine de PMP, ci tine de PSD. Principala tinta este destructurarea PDL, caci PMP actioneaza la ordinul PSD. Regret faptul ca PMP ataca dreapta, ca se pune in slujba PSD", a comentat Nazare pentru Infobraila plecarea lui Clivet din partid.

Comentarii

comentariu

About the Author