Published On: joi, Oct 16th, 2014

Politia Locala ii inmulteste pe membrii PSD: “Peste 2000 de participanti la mitingul unde a fost Ponta!”. Jandarmeria si Politia: 300-350 de persoane

Share This
Tags

Ponta la Braila -multimeAproximativ 300-400 de persoane, membri si simpatizanti PSD, au participat la un miting electoral in fata Casei Tineretului, unde timp de aproximativ 10 minute premierul Victor Ponta le-a vorbit de pe o scena amenajata ad-hoc.

Dupa estimarile jurnalistilor prezenti la eveniment, aproximativ 400 de persoane au venit in fata Casei Tineretului pentru a-l asculta pe candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Jurnalistii sunt contrazisi insa de seful Politiei Locale, generalul in rezerva Traian Jipa, care a declarat pentru Infobraila ca "la adunarea electorala din fata Casei Tineretului, unde a fost premierul Ponta, au participat peste 2.000 de persoane".

Surse din cadrul Jandarmeriei Braila ne-au precizat ca dupa primele estimari se pare ca la miting au fost prezenti circa 300 de persoane, in timp ce surse din cadrul IPJ Braila sustin ca in jur de 350 de braileni au fost pe platoul din fata Casei Tineretului in timp ce premierul Ponta isi tinea discursul.

Politia Locala se afla in subordinea Consiliului Local Municipal.

Comentarii

comentariu

About the Author