Published On: lun, Oct 6th, 2014

Politia i-a saltat pe cersetori. 27 de persoane amendate pentru ca cerseau in fata bisericilor

Share This
Tags

cersetori 1Politistii locali au pus gand rau cersetorilor din Braila si nu i-au mai lasat sa stea cu mainile intinse in fata bisericilor, mai ales atunci cand au loc casatorii religioase.

Astfel Politia Locala a demarat o actiune pentru stoparea si limitarea aspectelor si actelor de tulburare a ordinii publice si a cersetoriei agresive, practicate in special de cetatenii romi pe raza municipiului Braila.

Au fost efectuate actiuni in Piata Independentei, Gradina Publica, zona Catedralei „Nasterea Domnului”, Biserica Greaca, Biserica „Sf.Nicolae” si Biserica „Sf.Gheorghe”.

cersetori 2Cu ocazia acestor actiuni au fost legitimate 34 persoane dintre care 27 au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare de 3.600 lei conform Legii nr.61/1991 pentru „apelare in mod repetat la mila publicului”, celelalte persoane fiind indepartate din zona.

Sase persoane au fost amendate cu suma de 200 de lei, alte doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 100 de lei, iar o alta persoana in varsta de 41 de ani a fost amendata cu 500 de lei.

Politia Locala Braila continua actiunile, in timpul saptamanii dar si in week-end-uri, mentinand astfel intentia de diminua acest fenomen pe raza municipiulu. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-