Published On: vin, Oct 3rd, 2014

Pandele atac la Danut Lungu (PDL): Cand eram la PDL, el era cu PSD, la putere, imi spune ca e bine acolo

Share This
Tags

PandeleRoman Pandele, fost prim-vicepresedinte al Organizatiei Municipale a PDL Braila, membru PMP de aproximativ trei saptamani, l-a atacat pe prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PDL, fostul consilier judetean UNPR, Danut Lungu, precizand ca "o ducea bine cand era la UNPR, alaturi de PSD".

"Danut Lugu spune ca am plecat cu baza de date, eu n-am plecat cu ea scrisa, eu o am in cap. Cunosc toti oamenii din PDL, toata baza de date o am in cap. Cand eu faceam baza de date la PDL, Lungu era la PSD, era la UNPR, acolo cu PSD. Cand ii spuneam sa vina la PDL, spunea ca o duce bine langa PSD, ca e la putere. Cand eu faceam baza de date a PDL, Lungu era cu PSD, la putere", a declarat Pandele.

PMP-istul a mai adaugat faptul ca Danut Lungu l-a acuzat pe nedrept ca a plecat cu tot cu scaune de la partid, "scaunele fiind aduse de Fusea Marian", consilier local PDL: "A spus ca am plecat cu scaunele, dar o sa le las lor. Scaunele sunt aduse de Fusea Marian, nu de ei. O sa le las lor, ca oricum unu inchide usa si unu stinge lumina la partid, restul au venit dupa mine."

Comentarii

comentariu

About the Author

-