Published On: mie, Oct 8th, 2014

O vedeta din Braila duce o lupta crancena pentru custodia copilului. Laurette si-a dat in judecata fostul iubit pentru violarea corespondentei

Share This
Tags

lauretteLaurette si Mihai fostul ei iubit duc o lupta crancena pentru custodia fetitei lor Serena. In cei sase ani in care au format un cuplu, Laurette si fostul ei iubit, Mihai Stefan, au mai avut neintelegeri, ba chiar s-au si separat de cateva ori. De data aceasta, insa, situatia pare sa fi scapat de sub control. Dupa cum ea insasi a marturisit, mulatra a ales sa plece din casa lui Mihai, deoarece acesta era excesiv de gelos si obisnuia s-o bata. A trecut o perioada destul de lunga de cand s-au despartit, timp in care Mihai nu a mai vrut sa stie nimic nici macar de fetita lor, Serena Luce-Maria, in varsta de 2 ani si 9 luni.

Braileanca l-a dat in judecata pe Mihai pentru violarea corespondentei, deoarece acesta a depus la dosar copii dupa discutiile mulatrei de pe mail si de pe Facebook.

Relatia cu fostul iubit a fost foarte buna, pana anul trecut cand fotomodelul a anuntat despartirea de Mihai si ca urmeaza sa pareasca locuinta.

Cei doi fosti iubiti au incercat in sa se impace de cateva ori, insa au decis ca e mai bine sa-si urmeze fiecare drumul.

In urma cu o luna, braileanca sustinea plangand ca a fost agresata fizic si psihic de tatal fetitei, care ar fi jignit-o in repetate randuri, folosind apelative dure, precum "curva" sau " cioara".

In acest moment, Laurette si Mihai se lupta pentru custodia fiicei lor. Fostul iubit vrea sa recurga la orice pentru a avea castig de cauza.

Acesta i-a spart contul de Facebook si de Messenger salvand discutiile pe care le-a depus ca probe la dosar, dorind sa demonstreze infidelitatea fostei sale iubite.

Laurette a suferit foarte mult cand a aflat toate aceste lucruri si a depuna plangere pentru violarea intimitatii.

Braileanca sustine ca primeste mailuri de la Mihai, in care ii spune ca totul va fi bine, in timp ce acesta depune noi probe la dosar.

Un alt motiv pentru care mulatra a decis sa-l dea in judecata pe tatal fetitei, este faptul ca acesta si-a insusit din calculatorul modelului in care erau si pozele facute in urma cu sapte ani, in care apare in ipostaze indecente. Cu ajutorul acestor probe, Mihai vrea sa convinga judecatorul ca Laurette nu este o mama buna pentru fetita lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-