Published On: mar, Oct 28th, 2014

Nu te meritam, domnule Nechita!

Share This
Tags

Nechita - CJ 1Ovidiu Nechita: "Domnul Stancu e un sef bun. In relatia cu mine este un sef bun, nu am avut probleme si sper ca pe viitor sa fie la fel." Realitatea TV Galati-Braila (aprilie 2014)

Mai bine de un de zile (martie 2013- august 2014), sub stapanirea lui Bunea Stancu, PNL-istul Ovidiu Nechita a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean, aghiotant al baronului care hranea din bani publici deja celebra "Concivia". A fost parte a sistemului bolnavicios care a macinat acest judet si l-a protejat.

Dupa suspendarea lui Stancu l-am intrebat, intr-o conferinta de presa, daca avea habar despre faptul ca SC Concivia SA participa la licitatiile organizate de CJ si daca i se parea morala/legala aceasta impreunare. Mi-a raspuns sec: "Habar nu aveam!"

Nu avea habar despre ce stia orice brailean.

Acum, sistemul ticalos l-a ingenuncheat. Mecanismul arbitrar pe care l-a girat timp de un an de zile s-a nasputit asupra lui. Dar cand se napustea asupra altora, cu dumneavoastra aciuat langa Stancu, de ce ati tacut?

Ramaneti in continuare sef la Consiliul Judetean, domnule Nechita!

Noi, nu va meritam! La fel cum colegii dumneavoastra din noul PNL, democrat-liberalii, nu va merita! Cand ei urlau ca Stancu fura banul public, dumneavoastra erati un vrednic adjutant al baronului.

Taria de plastilina si ochii umezi nu vindeca sistemul, domnule Nechita!

 

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author