Published On: mie, Oct 22nd, 2014

NESIMTIRE! Consiliul Judetean este blocat, insa PNL-istul Ovidiu Nechita face sedinta pe o nava de lux!

Share This
Tags

Nechita 3Cu institutia pe care o conduce in blocaj total, dupa ce Bunea Stancu a fost eliberat sub control judiciar, liberalul Ovidiu Nechita, vicele Consiliului Judetean, a declarat, miercuri, la finalul Colegiului Prefectural, ca a convocat o sedinta extraordinara a Consiliului pentru ziua de miercuri, 23 octombrie, pe vasul "Ovidiu", ancorat in zona Falezei, in dreptul Palatului Administrativ.

De fapt, nemaiavand atributiile de presedinte al CJ, nu Nechita poate convoca o astfel de sedinta, ci o treime din consilierii judeteni, fapt care s-a si intamplat. ACL a reusit sa stranga semnaturile a 11 consilieri judeteni pentru convocarea unei sedinte extraordinare a Consiliului Judetean in care urmeaza sa fie delegate atributiile presedintelui suspendat al CJ, Gheorghe Bunea Stancu, pentru ca institutia sa poata functiona corespunzator.

nava ovidiuDesi exista in Palatul Administrativ doua sali in care traditional se tin sedintele CJ, Sala Mare a Prefecturii si sala 404, Nechita a precizat ca ambele vor fi ocupate cu "diverse sedinte", astfel luand decizia sa ii cheme pe consilierii judeteni pe vasul "Ovidiu", a carui modernizare a costat Consiliul peste 500.000 de euro.

Vasul se afla in proprietatea CJ inca din anul 2005, insa niciodata nu a fost gazda unei sedinte a Consiliului Judetean.

Consilierul judetean Vasile Cortez, secretar-general al PNL, a declarat, contactat de jurnalistii Infobraila, ca "nu a primit convocarea" si ca sedinta CJ ar fi fost stabilita pentru data de 27 octombrie, nu pentru 23 octombrie, cum a anuntat Ovidiu Nechita. Si consilierul judetean PDL Marian Sirbu a avut acelasi punct de vedere ca si colegul sau liberal.

Vicepresedintele CJ Braila, PNL-istul Ovidiu Nechita, nu a putut fi contactat pana la ora publicarii acestui articol pentru a explica opiniei publice care este oportunitatea convocarii unei sedinte CJ pe vasul "Ovidiu", in contextul blocajului din cadrul institutiei.

Comentarii

comentariu

About the Author