Published On: vin, Oct 24th, 2014

Nechita, vicele CJ, despre o femeie – functionar public din subordinea sa: “O barmanita, ii facea cafele si…”

Share This
Tags

Nechita (16)Vicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, fost sef interimar al institutiei, a numit-o, intr-o conferinta de presa, "barmanita" pe fosta secretara a PSD-istului Ionel Avram, cel care a fost pana pe data de 9 octombrie vicepresedinte interimar al Consiliului.

Angajata la care a facut referire Nechita este functionar public in cadrul departamentului juridic al Consiliului, fiind, timp de cativa ani, secretara fostului vicepresedinte al CJ, Florin Mija, iar dupa suspendarea acestuia din functie a fost secretara lui Ionel Avram, cel care l-a inlocuit pe Mija.

"Acea doamna care nu era secretara lui Avram (n.r. liderul consilierilor judeteni PSD), nu avea ce sa caute, era de la o alta directie si era trimisa nu stiu cum, de ani de zile. Doamna era de la departamentul juridic. Am luat masura ca dumneaei sa se intoarca la postul pentru care este platita, nu sa fie barmanita acolo, sa ii faca cafeaua si…", a declarat Nechita, cel care a detinut pana pe 9 octombrie fraiele Consiliului Judetean.

 

Comentarii

comentariu

About the Author