Published On: joi, Oct 23rd, 2014

Nechita (PNL), iesire nervoasa: Facem sedinte CJ peste tot!

Share This
Tags

nechita cjDupa ce a anuntat ca sedinta extraordinara a Consiliului Judetean din data de 27 octombrie se va desfasura pe nava "Ovidiu", a carei modernizare a costat CJ aproximativ jumatate de milion de euro, liberalul Ovidiu Nechita, vicepresedintele institutiei, a declarat jurnalistilor Infobraila, care i-au cerut lamuriri despre oportunitatea acestui demers, ca va convoca sedinte "peste tot".

"Nu consider ca nava "Ovidiu" este o nava de lux, este doar o locatie a Consiliului Judetean, o nava de pasageri. Este bine ca si consilierii judeteni sa aiba cunostinta despre ce avem noi in patrimoniu. Pe viitor vom merge si in alte locatii, facem sedinte CJ peste tot. Putem face si la Inginerie (n.r. Facultatea de Inginerie), si la Casa Tineretului, si pe strada Polona, unde sunt sali de sedinta", ne-a precizat PNL-istul Nechita.

Intrebat daca vede vreo problema in faptul ca desi Consiliul Judetean este blocat dupa eliberarea sub control judiciar a presedintelui suspendat al Consiliului, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu, situatia fiind de ceva timp una extrem de dficila, a decis sa convoace o sedinta pe nava "Ovidiu" si nu intr-o sala a CJ, Nechita a spus ca salile din Palatul Administrativ sunt ocupate: "Sala de sedinta este sigilata pentru ca acolo se afla buletinele de vot, iar cealalta sala este inchiriata Prefecturii. Nava este a noastra, ce daca este pentru prima data. De ce este o problema?"

Nava "Ovidiu", pe care se va desfasura sedinta CJ din data de 27 octombrie, se afla in proprietatea Consiliului Judetean inca din anul 2005, insa niciodata nu a fost gazda unei intruniri a consilierilor judeteni.

Comentarii

comentariu

About the Author