Published On: joi, Oct 16th, 2014

Nazare si Boboc il fac praf pe Simionescu: Cu DNA la usa ISJ, primarul filozofeaza

Share This
Tags

Dupa ce prim-vicepresedintele PSD Braila, primarul Aurel Simionescu, a declarat, joi, facand referire la demisia de onoare a sefului ISJ, ca aceasta este "o formula in Vest", insa "nu poate fi taiat totul si institutia sa ramana necondusa", liderii ACL il acuza pe edil ca il protejeaza pe Iulian Danielescu.

Catalin BobocBoboc: Simionescu sa ii ceara demisia, nu sa-l apere. Danielescu e sprijinit de PSD

Senatorul Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, spune ca inspectorul scolar general Iulian Danielescu a obtinut functia cu sprijinul PSD, iar primarul Simionescu ar trebui, in aceasta situatie, sa ii ceara demisia, nu sa ii caute scuze.

"Danielescu trebuia sa-si dea demisia de onoare de cand a ajuns DNA la Inspectorat, acum isi da demisia de dezonoare. Din prima secunda, Simionescu ar fi trebuit sa ii ceara demisia lui Danielescu, ca doar PSD il sprijina. In Vest se poarta demisiile de onoare, la noi nu se poarta, din ce spune primarul. Poate ar trebui sa inceapa sa se poarte si la noi. Oricum stiu ca Danielescu nu prea il asculta pe Simionescu, se ducea un etaj mai jos, la Bunea Stancu, acolo isi facea agenda", a precizat Boboc.

Nazare 3Nazare: Simionescu, ostas in armata lui Stancu. Ponta nu i-a cerut demisia lui Stancu, credeti ca i-o cere Simionescu lui Danielescu?

Si deputatul PDL Alexandru Nazare, a criticat in termeni duri atitudinea lui Simionescu, care, in opinia liderului democrat-liberalilor braileni, "filozofeaza pagubos, intelegand gresit intelesul onoarei".

"Filozofia lui Simionescu legata de onoare reflecta starea in care se afla judetul si orasul in acest moment. Filozofeaza pagubos, intelegand gresit intelesul onoarei. Ce exemplu le da copiilor? Exemplu ca oricat de tare ai gresit, daca ai o pila ramai neclintit", sustine Nazare.

Totodata, deputatul PDL il numeste pe primarul Aurel Simionescu "ostas in armata lui Bunea Stancu", adaugand ca nu il mira faptul ca Aurel Simionescu nu ii cere demisia sefului Inspectoratului Scolar atata timp cat premierul Ponta nu face acelasi gest in privinta lui Gheorghe Bunea Stancu.

Miercuri, 15 octombrie, seful ISJ Braila, Iulian Danielescu, a declarat pentru Infobraila ca si-a depus demisia de onoare la cabinetului ministrului Remus Pricopie, precizand ca motivul este strict legat de perchezitiile procurorilor DNA din data de 8 octombrie de la sediul ISJ, dar si de la doua licee din municipiu. 

Comentarii

comentariu

About the Author