Published On: vin, Oct 17th, 2014

Nazare: Mitingul pentru Ponta, de la Braila, a fost o demonstratie a lui Stancu. I-a lasat cu chilotii in vine!

Share This
Tags

NazareDeputatul PDL Alexandru Nazare, co-presedinte al ACL Braila, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca mitingul organizat de PSD, joi, in fata Casei Tineretului, cu ocazia vizitei premierului Victor Ponta, a fost "o demonstratie din partea lui Gheorghe Bunea Stancu", presedintele suspendat al Consiliului Judetean si liderul social-democratilor braileni.

Nazare considera ca numarul redus de participanti la miting dovedeste faptul ca Bunea Stancu a dorit sa le arate celor care conduc in prezent PSD Braila ca "el e seful".

"Eu cred ca a fost o demonstratie din partea lui Stancu. Bunea Stancu i-a lasat cu chilotii in vine pe toti oamenii astia care s-au aflat ieri (n.r. joi) langa Ponta. Le-a tras un semnal de alarma ca el e seful, dar cred ca ei stiau asta. I-a facut de rusine!", a precizat deputatul PDL.

Aproximativ 300-400 de persoane, membri si simpatizanti PSD, au participat la un miting electoral, joi, in fata Casei Tineretului, unde timp de aproximativ 10 minute premierul Victor Ponta a vorbit de pe o scena amenajata ad-hoc.

Comentarii

comentariu

About the Author