Published On: mie, Oct 15th, 2014

Muzica si voie buna pentru braileni. Festivalul Florilor de toamna, in weekend, in Gradina Publica

Share This
Tags

fest flori 10 2014In perioada 17 – 19 octombrie, Primaria Municipiului Braila organizeaza  in Gradina Mare, Festivalul Florilor de toamna.

Brailenii vor avea parte si de un spectacol de muzica, programul cuprinzand si o expozitie florala cu vanzare si o expozitie culinara.

In prima zi a festivalului de la orele 10.00 va avea loc un program de muzica populara sustinut de artistii Casei de Cultura. De la orele 10.30 vor incanta brailenii prezenti ansamblul de dansuri populare "Constantin Condruz" din Gemenele. De la orele 11.00 pe scena din Gradina Publica va avea loc un concert de promonada sustinut de Muzica Militara a Garnizoanei, iar de la orele 12.30 elevii de la "Palatul Copiilor vor sustine un program artistic.

In dupa amiaza zilei de sambata, 18 octombrie, de la orele 15.00 elevii de la Liceul de Arta "Haricleea Darcle" impreuna cu elevii Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" vor incanta brailenii cu un spectacol de dans si muzica. Ziua de sambata se va incheia cu un spectacol de dansuri populare sustinut de ansamblu "Constantin Condruz" de la Gemenele.

Duminica, brailenii care vor fi prezenti in Gradina Publica vor putea urmarii pe langa o expozitie florala si programe artistice sustinute de elevii de la Palatul Copiilor si de artistii de la Casa de Cultura iar copiii se vor putea bucura de activitati distractive ca desene pe asfalt, intreceri cu bicicleta si multe altele.

In ultima zi a Festivalul Florilor de toamna, pe scena din Gradina Publica vor urca ansamblu de dansuri "Romanasii de la Rosiori", elevii Scolii Populare de arte "Vespasian Lungu" iar ziua se va incheia cu un concert de Promenada sustinut de Asociatia Voces Concordiae.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-