Published On: mar, Oct 14th, 2014

Mutam si Consiliul Judetean, stapane!

Share This
Tags

Avram CJ"Ne-om tavali in malul cel mai puturos, ne-om catara pe turle de biserici, ne-om da de-a berbeleacul, stapane!"

Pe unii i-as crede in stare, ca doar cate n-ar face pentru El. Altii, fara ragaz, au facut-o ani buni, dar tot n-au obosit. Pentru mai toti PSD-istii, caci sunt si exceptii, El e ranit, nu si infrant. Sistemul subversiv sta pe pozitii, iar umbra Lui, "concivistul" Ionel Avram, Il plimba, ca pe o relicva tamaduitoare, sperand ca nu se vor narui toate.

El e Bunea Stancu. El e trimis in judecata. El e liber. Si ma indoiesc ca El are habar.

Avram, fost economist-sef la firma lui Stancu, succesor de sacrificiu si flecar fara cusur, impinge limitele supuseniei politice pana la sclavagism. Si daca tot e liber, n-ar putea Stancu sa se intoarca la Consiliul Judetean? Caci doar ca El, umbra nu-i.

Dar ce face Avram cu oprelistile impuse de Justitie? Le rezolva din gura, din hartii, din caracter. Poate orice, doar a avut dascal destoinic.

Ionel Avram, consilier judetean PSD, pana mai ieri vicepresedinte al Consiliului, cot la cot cu Nicu Filote, secretarul etern al judetului, il vor pe Stancu inapoi. Il vor pentru ei, pentru linistea lor.

Filote a scris, cu semnatura si parafa, judecatorului care a decis eliberarea sub control judiciar a lui Bunea Stancu, dar care i-a interzis, fara putinta de tagada, sa isi exercite functia de sef al Consiliului Judetean, intrebandu-l daca, totusi, seful sau nu s-ar putea intoarce la serviciu.

Si de parca n-ar fi fost de ajuns, Avram are si el idei, putine si bolnavcioase ce-i drept. Popunerea PSD-istului, scurt si la obiect: Sedintele Consiliului Judetean sa se desfasoare in Aula Facultatii de Inginerie (fostul Palat Administrativ si Judecatoresc), ca sa poata participa si Gheorghe Bunea Stancu, caruia judecatorul i-a interzis "sa se deplaseze la sediul Consiliului Judetean".

"Mutam si Consiliul Judetean, stapane! Ne-om tavali in malul cel mai puturos, ne-om catara pe turle de biserici, ne-om da de-a berbeleacul, stapane!"

S-or tavali si brailenii, s-or catara pe turle de biserici, s-or da si ei de-a berbeleacul, caci cate ar spune tot ar fi in zadar. Cuvintele lor n-or sa zdrobeasca slugarnicia voastra.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author