Published On: lun, Oct 6th, 2014

Mihail Sebastian comemorat la Biblioteca Judeteana. Miercuri se lanseaza volumul “Mihail Sebastian si Braila – O creanga de salcam de la Dunare”

Share This
Tags

afis munteanuBiblioteca Judeteana "Panait Istrati" organizeaza miercuri, 8 octombrie 2014, ora 17.00, lansarea volumului "Mihail Sebastian si Braila – O creanga de salcam de la Dunare", scris de profesorul Ioan Munteanu. Evenimentul este moderat de Claudiu Braileanu, sef serviciu in cadrul Bibliotecii, volumul fiind prezentat de profesorii: Dumitru Anghel, Ioan S. Carac, Adrian Simion si Lucian Sabados, manager Teatrul "Maria Filotti".  Publicul se va delecta cu un intermezzo muzical semnat de Lavinia Andreea Delighiosu si Cristian Margineanu, elevi coordonati de Virgil Cernat, profesor la Palatul Copiilor Braila.

Cartea este tiparita la Editura "Proilavia" si este structurata pe patru capitole: "Sunt un om de la Dunare", Biografie braileana, Texte despre Braila, Addenda.

Data lansarii volumului a fost aleasa pe 8 octombrie, deoarece este ziua nasterii lui Mihail Sebastian, celebrand astfel opera scriitorului brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-