Published On: joi, Oct 30th, 2014

Marian Sirbu (PDL) catre secretarul judetului: Daca nu semnati, noi ne ducem la puscarie?

Share This
Tags

Filote si Sarbu Consiliul JudeteanReuniunea de miercuri a consilierilor judeteni, care, in mod normal, trebuie sa fie o sedinta extraordinara a CJ Braila, a fost presarata cu numeroase momente tensionate.

Unul dintre ele a fost acela in care Marian Sirbu, consilier judetean PDL, l-a intrebat pe Nicu Filote, secretarul judetului, daca hotararea Consiliului din data de 27 octombrie, cand majoritatea formata in jurul PSD i-a dat atributiile de presedinte interimar al institutiei liberalului Ovidiu Nechita, este legala, aceasta nefiind contrasemnata de Filote.

Ezitand sa ofere un raspuns clar, "da" sau "nu", secretarul Filote s-a limitat la a ii spune democrat-liberalului ca hotararea CJ este "valabila" si isi produce efectele desi nu a semnat-o: "Eu v-am spus ca e valabila!"

"Domnule secretar, m-ati facut sa inteleg un lucru: Oricat de ilegala ar fi o hotarare a Consiliului Judetean, daca ea a fost comunicata, dumneavoastra spuneti ca este executorie. V-am intrebat simplu si clar: E legala sau nu?", a spus Sirbu.

Ultima intrebare a democrat-liberalului nu a mai primit raspuns din partea secretarul judetului: "Si daca dumneavoastra nu semnati pentru legalitate, noi trebuie sa ne ducem la psucarie?"

Comentarii

comentariu

About the Author