Published On: lun, Oct 27th, 2014

Marea plecare din PNL Braila, tinuta secreta: Consilierul judetean Ancuta s-a declarat independent

Share This
Tags

Cristian Ancuta -independentUPDATE: Situatie unica in tara. Consilierul judetean Ancuta s-a declarat independent, desi a ramas membru PNL: "Nu mi-am dat demisia din partid! M-am declarat independent ca sa pot vota liberal."

Desi celebra OUG nr.55, cunoscuta sub numele de "Ordonanta traseistilor", a incetat sa isi mai produca efectele in urma cu aproximativ doua saptamani, nu toate transferurile politice au avut loc "la suprafata".

Consilierul judetean George Cristian Ancuta si-a dat demisia din PNL si s-a declarat independent pe data de 16 octombrie.

Mutarea lui Ancuta, care a profitat de "Ordonanta traseistilor", a fost tinuta la secret de PNL, acesta promitandu-le liberalilor ca va ramane alaturi de partid. Din informatiile obtinute de Infobraila, consilierul judetean a luat decizia parasirii PNL pentru a se alatura partidului lui Tariceanu, insa fara a fi membru al acestei formatiuni politice. 

Si consilierul judetean Catalin Dudulea si-a dat demisia din Partidul Ecologist Roman pentru a se declara independent. In acest moment, in Consiliul Judetean sunt 4 consilieri independenti: Silviu Radu (ex-PDL), Cristian Ancuta (ex-PNL), Tanase Iorgoveanu (ex-PP-DD) si Catalin Dudulea (ex-PER).

Comentarii

comentariu

About the Author