Published On: mar, Oct 7th, 2014

Mafia Petrolului din Braila s-a trezit cu mascatii la poarta! 100 de persoane duse la audieri si un prejudiciu de aproape jumatate de milion de euro

Share This
Tags

descinderiPolitistii desfasoara marti dimineata 112 perchezitii de amploare pe raza judetelor Ialomita, Buzau, Braila si a municipiului Bucuresti, fiind vizate locuintele unor persoane fizice, banuite de comiterea de furturi de produse petroliere, precum si depozite de colectare de titei.

Prejudiciul adus bugetului de stat in acest caz este estimat la peste 1.800.000 de lei. 100 de persoane vor fi conduse la audieri.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, 112 perchezitii au loc in judetele Ialomita, Buzau si Braila si in municipiul Bucuresti, la locuintele unor persoane suspectate de comiterea de furturi de produse petroliere din rezervoare din judetul Ialomita, precum si la depozite in care erau colectate produsele petroliere furate.

In urma descinderilor ar urma sa fie puse in aplicare 108 mandate de aducere.

La perchezitii, care se desfasoara sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale din IGPR, participa peste 650 de politisti din Ialomita, Buzau, si Braila, precum si luptatori SIAS.

Descinderile au loc in doua dosare penale instrumentate de politistii ialomiteni, sub supravegherea procurorilor din Urziceni si Slobozia, urmarindu-se depistarea bunurilor care provin din furturi.

Prejudiciul in acest caz este estimat, pana in prezent, la peste 1.800.000 de lei.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. si al D.I.P.I..

Comentarii

comentariu

About the Author

-