Published On: Soare, Oct 19th, 2014

Joc penibil sub Tampa. Corona Brasov-Dunarea Braila 28-21 (17-13)

Share This
Tags

HC Dunarea - Corona BrasovHC Dunarea Braila a jucat sambata, 18 octombrie, in deplasare la Brasov, acolo unde a intalnit vicecampioana de anul trecut. Daca in ultimele doua sezoane Dunarea Braila a avut un joc bun sub Tampa plecand cu puncte importante de la brasov sambata echipa antrenata de Alexandrina Soare a evoluat penibil.

Cu toate ca Brasovul a avut nu mai putin de 9 jucatoare la echipa nationala, fetele antrenate de Bogdan Burcea nu au parut deloc obosite si au condus meciul din primul minut. De partea cealalta HC Dunarea nu a avut nicio jucatoare la nationala insa elevele Alexandrinei Soare au fost mai istovite ca niciodata.

Brasovul a dictat ritmul meciului iar Bradeanu si compania au trecut lejer peste apararea brailencelor in timp ce jucatoarele de la malul Dunarii ratau pe banda rulanta. Fara Bebe Perianu in mana, fara pivot dar si pe acoluri fara extreme, brailencele au intrat la pauza cu un dezavantaj de 3 goluri.

Partea a doua a meciului a fost un calvar pentru HC Dunarea care a marcat primul gol abia in minutul 38 prin Ada Moldovan. Daca in prima repriza Ramona Farcau a avut o evolutie satisfacatoare in partea a doua a meciului aceasta a marcat jumatate din golurile Brailei, 5 la numar, fiind de asemenea cea mai buna marcatoare din meci.

Daca alta dat meciul dintre Brasov si Braila era considerat derby, sambata doar o echipa a fost pe teren, Corona Brasov impunandu-se clar cu scorul final de 28-21.

Etapa urmatoare HC Dunarea intalneste miercuri, 22 octombrie, in Sala Polivalenta din Braila campioana Romaniei, HCM Baia Mare.

Marcatoare: Farcau 11, Moldovan 4, Bot 3, Horjea 2, Ganichkina 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-