Published On: vin, Oct 10th, 2014

JALNIC “Romania Frumoasa” are mustata si pantofi cu doua numere mai mici: Udrea, la Braila!

Share This
Tags

Udrea - pantofiPrezidentiabilul PMP, Elena Udrea, a dat chix in a-si pastra imaginea de femeie fatala si in fata brailenilor.

Aflata in campanie electorala, in vizita la un targ de agricultura organizat in parcarea mall-ului de la iesire din oras, unde se aflau sute de oameni, Udrea mai avea putin si mergea desculta printre standuri.

udrea mustata 1

Cu o pereche de pantofi cu toc cu doua numere mai mici, sefa PMP era vizibil jenata de faptul ca a fost nevoita sa stea cu degetele de la picioare "pe afara".

Desi nu a fost deloc scurt traseul urmat de Udrea prin targ, atunci cand mai poposea in fata unui stand pentru a vorbi cu producatorii agricoli, fostul ministru al Dezvoltarii se simtea usurata, miscandu-si picioarele, care "explodau" in pantofi.

Udrea in campanie electorala la Braila (17)

Si de parca nu ar fi fost de ajuns, Udrea i-a oripilat pe braileni cu a sa…mustata. La propriu, deloc exagerat, orice cetatean a putut observa mustata celei care doreste sa devine presedinte al Romaniei, insa a uitat sa treaca pe la salonul de infrumusetare. 

Elena Udrea s-a aflat, joi, la Braila, in campanie electorala, vizitand Targul AgriCultura, organizat de Camera de Comert si Industrie Braila, dar si Faleza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-