Published On: mie, Oct 8th, 2014

Iulian Danielescu, seful ISJ Braila, dus de la Inspectorat la DNA Galati: “Nu stiu nimic!”

Share This
Tags

Iulian Danielescu -inspector scolar (8) netLa ora 11:40, seful Inspectoratului Scolar Judetean Braila, profesorul Iulian Danielescu, a parasit sediul institutiei, unde au avut loc perchezitii, impreuna cu procurorii, fiind condus pentru audieri la DNA Galati. Danielescu a declarat jurnalistilor ca nu cunoaste motivele pentru care este dus la DNA. De asemenea, si inspectorul de limba si literatura romana, profesorul Adrian Simion a fost condus la DNA.

Procurorii DNA Galati au efectuat, miercuri dimineata, perchezitii la doua licee din municipiul Braila, respectiv Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" si Colegiul Tehnic "Panait Istrati".

Perchezitiile continua insa la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, procurorii aflandu-se in biroul sefului institutiei, inspectorul scolar general Iulian Danielescu (foto dreapta).

De la cele doua unitati de invatamant au fost ridicate mai multe teze de Bacalaureat din sesiunea de toamna 2014, de la diferite discipline, dar si cataloage.

Danielescu

Inspectorul scolar general a cerut jurnalistilor aflat in incinta ISJ sa astepte in fata institutiei, pana la finalizarea perchezitiilor DNA, nedorind sa faca niciun fel de comentariu.

Conform primelor informatii, procurorii DNA au deschis un dosar de coruptie privind savarsirea unor infractiuni comise in perioada august-octombrie 2014.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author