Published On: mie, Oct 29th, 2014

Fotbalisti braileni, traficanti de droguri: Marcel Gheorghe si Paul Olmazu, condamnati la inchisoare

Share This
Tags

1 marcelUnul dintre cei mai de perspectiva fotbalisti ai CF Braila II (Seria I, Liga a-V-a), Marcel Romario Gheorghe (foto dreapta), in varsta de 20 de ani, jucator care cocheteaza cu echipa mare, antrenata de Alin Panzaru, a fost condamnat de Tribunalul Braila la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de droguri de risc in forma continuata.

Mai mult decat atat, in dosarul instrumentat de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Braila apare si numele unei alte tinere sperante a fotbalului local, Paul Olmazu (foto stanga), de 19 ani, legitimat la C.S Victoria Traian (Seniori, Liga a-IV-a). Si Olmazu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare, insa pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc in forma continuata. 

2 olmazuTotodata, instanta ii obliga pe cei doi tineri sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, la una din urmatoarele institutii din subordinea Consiliului Local Municipal Braila: Serviciul de utilitate publica, administrare fond locativ si cimitire sau Serviciul de utilitate publica Seroplant.

Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Galati.

De ce au fost condamnati cei doi fotbalisti?

Toata povestea care ii implica pe Paul Olmazu si Marcel Gheorghe a plecat de la Claudiu Miron, fost elev al Liceului cu Program Sportiv Braila, unitate de invatamant absolvita si de fotablisti. Miron, conform procurorilor DIICOT Braila, "a depozitat hasis la domiciliul sau, a vandut el insusi mai multor persoane cateva doze de hasis si a predat si altor persoane din hasisul pe care il detinea".

Una dintre persoanele la care ajungea hasisul este si jucatorul C.S Victoria Traian, Paul Olmazu, care a apelat la prietenul sau Marcel Gheorghe pentru a intermedia tranzactiile intre clienti si propria persoana. Pentru a stabili intalnirile cu doritorii de hasis, Olmazu se folosea de telefonul fotbalistului de la CF Braila II.

Tranzactiile aveau loc in zona Pietei Mari, prima, probata de procurori, avand loc pe data de 28 ianuarie 2014, iar ultima pe 28 aprilie, cand DIICOT a destructurat reteaua de trafic de hasis si cannabis. Inca 6 persoane, in afara celor doi fotbalisti, au fost condamnati in acets dosar.

2 marcel Olmazu si Gheorghe, inca pe terenul de fotbal

Faptul ca procurorii DIICOT i-au trimis in judecata pentru trafic de droguri si complicitate la trafic de droguri, nu i-a oprit pe Olmazu si Gheorghe sa isi continue cariera in sportul rege.

Ultimul meci in care Marcel Gheorghe (foto) s-a aflat pe teren a avut loc la inceputul lunii octombrie 2014, cand jucatorul a primit cartonas galben pentru comportare nesportiva. Pe data de 5 octombrie, CF Braila II a suferit o infrangere pe teren propriu: CF Braila II – Dacia Bertesti 1-2.

Pe 20 septembrie a evoluat, tot pe teren propriu, si Olmazu, in meciul C.S Victoria Traian – AS Vointa Visani 4-1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-