Published On: joi, Oct 23rd, 2014

Primar PDL Braila: La mine se voteaza in draci cu Ponta. De ce sa mint?

Share This
Tags

Primar Ciocile- Marchidanu (1)In mijlocul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, primarul PDL al comunei brailene Ciocile, Costica Marchidanu, a declarat pentru Infobraila ca se afla in fata "unui tavalug rosu", facand referire la campania PSD.

Cu aceasta ocazie, edilul a tinut sa faca un apel public la conducerea ACL Braila, careia ii cere "sa treaca macar prin comuna": "Sa vina si ei, ii rog. La mine intai au venit PSD-istii, si sunt primar PDL. Mi-au dat 4 bannere si le-am amplasat. In rest, nu m-a sunat nimeni, nu m-au anuntat nimic. M-a sunat secretarul general de la PNL, domnul Cortez, dar de la PDL nu. La mine e tavalug rosu. Macar sa vina, sper sa vina!"

Marchidanu a mai mentionat ca daca analizeaza realist situatia nu stie daca va putea scoate 20% pentru candidatul ACL Klaus Iohannis la alegeri: "Sa fiu realist, se voteaza in draci cu Ponta. De ce sa mint? De ce sa nu recunosc? Poate totusi o sa gasesc pe cineva care sa voteze cu Iohannis, insa nu le pot impune. Cateva voturi acolo tot scot, poate 20%. Nici asa nu stiu. De ce sa zic acum si apoi… Eu sa stiti ca imi dau toata silinta."

Comentarii

comentariu

About the Author