Published On: lun, Oct 27th, 2014

Draghincescu, scrisoare catre primar: Ati dus oameni nevinovati intr-o situatie la limita dintre viata si moarte!

Share This
Tags

simi si simona draghincescuConsilierul local PDL, Simona Draghincescu, fost candidat la Primaria municipiului Braila, lanseaza, cu doar o saptamana inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale, un atac crancen la adresa primarului Aurel Simionescu. "Ati introdus si dus oameni nevinovati intr-o situatie la limita dintre viata si moarte!", se arata in scrisoarea deschisa adresata lui Simionescu.

Draghincescu a luat decizia de a face publica scrisoarea catre primarul Simionescu dupa ce ar fi aflat ca urmeaza o campanie denigratoare la adresa sa: "Am conceput si va transmit aceasta scrisoare deschisa pentru ca, de ani de zile, sunt hartuita de diverse persoane cu tot felul de ineptii, mai mult sau mai putin apropiate de realitate. (…) Amenintarile, mizeriile administrative, minciunile si dezinformarile din toti acesti ani s-au intetit iar in ultima vreme mi se da de inteles – direct sau mai putin direct – sa devin mai putin “interesata” de anumite zone financiar – administrative. De ce se intampla asta? Are cineva ceva de ascuns? (… ) Am tacut … am trecut si peste cea mai mare mizerie din toate – cea cu calul de la Zoo! Mai dureros a fost ca, in jocul acesta murdar, ati introdus si dus oameni nevinovati intr-o situatie la limita dintre viata si moarte … Si am tacut, n-am reactionat."

"Va spun ca banuiesc ce urmeaza, ce se va scrie in hartii ori presa, am sentimentul de “déjà vu“ dar astept ca profesionalismul si onestitatea din anumite institutii sa-si spuna cuvantul ca si pana acum, initial, nu intr-un final. Pana deunazi “cautarile” au fost zadarnice timp de 4 ani ! A mai ramas sa se spuna despre mine ca “n-am facut” cate ceva din ce-am facut sau sa-mi puneti in spate nerealizarile numitilor servili sistemului pe care il patronati de oriunde ar fi acestia. 

O sa trec si peste asta dintr-un singur considerent: am fost corecta toata aceasta perioada si nu numai si am facut tot ceea ce era legal si omenesc posibil, astfel incat sa duc mai departe, cu profit, o activitate publica in folosul cetatenilor Brailei!", se mai arata in scrisoarea PDL-istei.

Comentarii

comentariu

About the Author