Published On: vin, Oct 24th, 2014

Doi braileni jefuiti, batuti si legati, in propria casa, de mai multi barbati mascati, inarmati cu sabii si cutite

Share This
Tags

jaf gemeneleJaf ca in filme in comuna braileana Gemenele. Doi soti, patronii unei societati comerciale de procesare a laptelui, s-au trezit, in miezul noptii, in sediul firmei, unde cei doi si locuiau, cu mai multi barbati inarmati cu sabii si cutite.

Agresorii, care aveau fetele acoperite cu masti, au spart doua usi pentru a putea patrunde in locuinta, iar in momentul in care au reusit s-au napustit asupra barbatului, in varsta de 45 de ani, lovindu-l in zona fetei si taindu-l cu sabia pe maini. 

Amenintati cu moartea, cei doi localnici din Gemenele le-au spus talharilor unde se afla banii, iar dupa ce au fost legati cu mainile la spate, cei care le-au transformat noaptea intr-un cosmar s-au facut nevazuti cu zeci de mii de lei. 

jaf gemenele 1In jurul orei 03.30, cei doi soti sotii au reusit sa se dezlege si sa sune la Politie. La fata locului au sosit o masina a Politiei si o ambulanta. Barbatul, batut cu bestialitate de hoti, a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judetean din cauza unui traumatism facial si a multiplelor plagi taiate la antebratul drept, in timp ce sotia sa prezenta doar cateva zgarieturi.

Politistii cerceteaza zona, desfasurand toate demersurile necesare pentru stabilirea situatiei de fapt si pentru identificarea faptasilor.

La sfarsitul lunii august a acestui an, firma celor doua victime a mai fost calcata de hoti, insa nimeni nu se afla in cladire. Atunci, sotilor le-au fost furat un seif plin cu bani. Nici pana acum oamenii legii nu au reusit sa-i identifice pe autori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-