Published On: joi, Oct 9th, 2014

Desi liber, Stancu nu se poate intoarce la CJ, nu poate participa la adunari publice si nu poate parasi judetul. GBS trebuie sa explice periodic care sunt mijloacele sale de existenta

Share This
Tags

Stancu tribunal gl 1Desi a fost eliberat sub control judiciar, in urma deciziei Curtii de Apel Galati, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu nu isi poate relua functia de presedinte al Consiliului Judetean, judecatorul precizand clar ca acesta "are obligatia sa nu se deplaseze la sediul CJ" si sa nu exercite atributiile de sef al Consiliului.

De asemenea, lui Stancu ii este interzis sa participe la adunari publice, la manifestari sportive sau culturale si nu poate parasi judetul Braila decat cu acordul instantei. Mai mult decat atat, Bunea Stancu trebuie sa comunice periodic informatii relevante despre mijloacele sale de existenta.

Aceleasi conditii impuse de instanta trebuiesc respectate si de Florin Mija, vicepresedintele suspendat al CJ.

Presedintele suspendat al CJ Braila, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu, dar si vicepresedintele suspendat al institutiei, Florin Mija, au fost la eliberati, joi, sub control judiciar de catre Curtea de Apel Galati. Hotararea este definitiva.

Tribunalul Vrancea a decis initial ca cei doi sa ramana in arest la domiciliu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author