Published On: lun, Oct 27th, 2014

Deputatul Tudose (PSD) despre poezia lui Avram dedicata lui Nazare si Boboc: Sa incerce si cu pictura, poate isi gaseste o vocatie!

Share This
Tags

tudoseDeputatul Mihai Tudose, vicepresedintele PSD Braila, l-a ironizat pe liderul consilierilor judeteni social-democrati Ionel Avram, care in urma cu o saptamana a dat publicitatii o poezie, compozitie proprie, dedicata celor doi co-presedinti ai ACL, Nazare si Boboc, sfatuindu-l "sa incerce si cu pictura".

"Eu l-am sfatuit sa incerce si cu pictura fiind ca in domeniul liric nu cred ca isi poate gasi o vocatie. Poate la pictura, da", a declarat Tudose pentru Infobraila.

Fostul sef interimar al Consiliului Judetean, social-democratul Ionel Avram, ex-director economic al SC Concivia SA, le-a dat o replica in versuri liderilor ACL, parlamentarii Catalin Boboc si Alexandru Nazare, care se incheie astfel: "Numai ca vrabia malai viseaza / Iar tusea si junghiul aberatii debiteaza".

Ionel Avram a fost presedinte interimar al Consiliului Judetean Braila in perioada 5-10 septembrie, pierzandu-si functia dupa ce prefectul Vasilica Vilcu a contestat in instanta legalitatea sedintei CJ in care social-democratul a fost inscaunat.

Comentarii

comentariu

About the Author