Published On: lun, Oct 27th, 2014

Deputatul Tudose catre Avram: Nu exista un PSD al consilierilor judeteni. Ori faci cum decide partidul, ori te duci acasa!

Share This
Tags

Tudose si Avram"Nu exista un partid PSD si un alt partid PSD al consilierilor judeteni!", este avertismentul deputatului Mihai Tudose, vicepresedintele PSD Braila, transmis liderului grupului consilierilor judeteni PSD, Ionel Avram, fost presedinte interimar al Consiliului Judetean.

Intrebat cum comenteaza sfaturile publice pe care Avram i le-a dat primarului Aurel Simionescu, indemnandu-l sa nu-si mai dea cu parerea despre situatia de la Consiliul Judetean, Tudose a spus ca cine nu respecta deciziile luate in interiorul partidului "se duce acasa".

"Manifestarea noastra politica este data de conducerea partidului. Punct. Si daca noi luam la partid niste decizii depre un anumit tip de comportament al consilierilor judeteni, atunci este o chestie foarte simpla: ori faci cum s-a decis, ori iti dai demisia si te duci acasa", a declarat deputatul.

Tudose a mai adaugat faptul ca in prezent primarul Aurel Simionescu este presedintele de facto al PSD Braila: "Domnul primar Simionescu nu poate sa-si vada de alte lucruri, intrucat el este presedintele de facto al PSD Braila."

Comentarii

comentariu

About the Author