Published On: joi, Oct 23rd, 2014

Cum se joaca PNL cu CJ Braila? Nechita anunta sedinta joi, dar o face luni. Liberalul nu renunta la vaporul de lux

Share This
Tags

Nechita CJ 1Desi a anuntat cu surle si trambite ca a convocat o sedinta a Consiliului Judetean pentru data de 23 octombrie, pe nava "Ovidiu", vicepresedintele CJ, liberalul Ovidiu Nechita, da inapoi, precizand ca intrunirea consilierilor judeteni va avea loc luni, 27 octombrie.

Portalul National de Administratie Publica a anuntat de asemenea ca PNL-istul Nechita a convocat pentru joi, 23 octombrie, o sedinta a Consiliului Judetean.

nava ovidiuTotusi, locatia unde va avea loc sedinta ramane neschimbata, actualul sef al CJ dorind sa ramana in istoria institutiei printr-o premiera, insa nu una in avantajul celor care l-au votat: sa conduca o sedinta CJ desfasurata pe nava de lux "Ovidiu", ancorata in zona Falezei, in dreptul Palatului Administrativ.

Desi exista in Palatul Administrativ doua sali in care traditional se tin sedintele CJ, Sala Mare a Prefecturii si sala 404, Nechita a precizat ca ambele vor fi ocupate cu "diverse sedinte", astfel luand decizia sa ii cheme pe consilierii judeteni pe vasul "Ovidiu", a carui modernizare a costat Consiliul peste 500.000 de euro.

Vasul se afla in proprietatea CJ inca din anul 2005, insa niciodata nu a fost gazda unei sedinte a Consiliului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author