Published On: mie, Oct 15th, 2014

Cu toate ca a inregistrat rezultate slabe, Carligea sustine in continuare CF Braila. Clubul asteapta finantare si de la Primarie

Share This
Tags

cf braila 2014-2015Sezonul competitional a inceput bine pentru CF Braila care, in ciuda problemelor pe care le-a intampinat in vara a facut in joc frumos pe teren avand in primele etape, cea mai buna aparare. Cu toate acestea au venit si infrangerile in tabara braileana.

In ciuda rezultatelor slabe din ultima perioada, principalul finantator al echipei, Florin Carligea continua sa fie aproape de echipa si sustina activitatea fotbalistica.

“Nu s-a pus niciodata problema ca daca baietii nu castiga astazi ma retrag de la echipa si pana la urma sunt banii mei, eu ii dau si nu trebuie sa dau la nimeni nicio explicatie. In schimb daca de la Primarie nu vin banii asta este altceva”, a declarat pentru Infobraila Florin Carligea.

Intrebat cand trebuie ca primaria sa dea banii, finantatorul CF Braila a declarant ironic ca “alaltaieri”.

De partea cealalta, conducerea administrativa a clubului brailean a inaintat o cerere catre Primarie pentru suplimentarea venitului si se asteapta ca la final de an sa vina banii si din partea autoritatilor locale.

“Urmeaza sa primim si a patra transa. Noi am depus cerere de suplimentare la Primarie si  ni s-a spus ca vom primii sprijin pe final de an”, a declarat pentru Infobraila Valentin Avramescu, presedintele Consiliului de Administratie al CF Braila.

CF Braila disputa astazi partida din deplasare impotriva echipei Faru Constanta. Traditia ultimelor intalniri dintre cele doua echipe o recomanda cu sanse la victorie pe CF Braila. Va fi un meci greu pentru elevii lui Panzaru in fata unei grupari constantene la care evolueaza si doi fosti componenti ai echipei brailene, Neagoe si Dumitru.

Miercuri, 15 octombrie

SC Bacau – Rapid CFR Suceava

ACS Academica Arges Pitesti – CSM Unirea Slobozia

FC Voluntari – CS Balotesti

Gloria Buzau – Sageata Navodari               

FC Farul Constanta – CF Braila

FCM Dorohoi – ACS Berceni

Comentarii

comentariu

About the Author

-