Published On: lun, Oct 27th, 2014

Cortez (PNL) catre consilierii judeteni PSD: Pe Mos Ion Roata l-a pupat Cuza si i-a sters rusinea. Pe voi cine va mai pupa, ca nu mai e pe aici?

Share This
Tags

cortezScandal in sedinta extraordinata a Consiliului Judetean, care a avut loc in sediul Centrului de Creatie, luni. Dupa ce majoritatea PSD-UNPR-PC l-a ales pe consilierul judetean Ionel Avram, fost director economic al SC Concivia SA, sa conduca sedinta, chiar daca la prezidiu se afla liberalul Ovidiu Nechita, vicepresedintele Consiliului Judetean, PNL-istul Vasile Cortez s-a dezlantuit la adresa consilierilor din majoritate.

"Dupa ce avem un vicepresedinte votat in 2012, in plenul CJ, ii mai punem un consilier judetean sa conduca aceasta sedinta. Cred ca ne-am facut de ras de doua ori in fata electoratului, a brailenilor, dar continuam in aceeasi nota. Ne facem de ras, punem din nou Prefectura la treaba", a declarat Cortez, secretar-general al PNL, in plenul Consiliului.

PNL-istul a continuat sa-si manifeste indignarea cu privire la faptul ca Ionel Avram a fost ales presedinte de sedinta, comparand situatia consilierilor judeteni care l-au sustinut prin vot pe Avram cu cea a legendarului Mos Ion Roata: "Daca pe Mos Ion Roata l-a pupat domnitorul Cuza si i-a sters rusinea, pe voi cine va mai pupa si cine va sterge rusinea? Cine, ca nu mai e pe aici?"

Comentarii

comentariu

About the Author