Published On: mie, Oct 15th, 2014

Cetatean italian impuscat in picior. Barbatul se afla la o partida de vanatoare in Braila

Share This
Tags

Arma-de-vanatoare-confiscataUn cetatean italian a fost ranit la o partida de vanatoare desfasurata in judetul Braila, dupa ce arma pe care o incarca i s-a descarcat accidenatal in picior.

Marti, 14 octombrie, ofiterul de serviciu din cadru I.P.J. Braila a fost sesizat telefonic, prin Sistemul National pentru Apeluri de Urgenta 112, de catre o asistenta medicala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, cu privire la faptul ca in aceasta unitate a fost internat un cetatean italian care avea o alica intr-un picior.

Politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au deplasat la spital si au efectuat verificari, stabilind ca, luni, 13 octombrie, pe fondul cinegetic nr.34 Spiru Haret, gestionat de A.J.V.P.S. Braila, a avut loc o vanatoare organizata cu cetateni italieni, unde a fost prezent si S.Fabrizio in varsta de 52 de ani. Acesta l-a ajutat pe unul dintre vanatori sa-si incarce arma de vanatoare, moment in care s-a descarcat accidental, iar alicele l-au lovit in piciorul drept.

In cauza sunt continuate cercetarile pentru a se stabili daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunilor de vatamare corporala din culpa si uz de arma letala fara drept.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-