Published On: lun, Oct 27th, 2014

Ce a fost si ce a ajuns! Banel Nicolita are de ales: sub comanda unui dinamovist sau fotbalist amator

Share This
Tags

banel niBraileanul Banel Nicolita si-a incheiat in aceasta vara intelegerea cu Saint Etienne si are oferte de la mai multe echipe. Dupa ce sezonul trecut Banel a fost imprumutat la Nantes acesta nu a dorit prelungirea contractului cu formatia din Franta si isi cauta un nou angajament.

Fostul stelist, Banel Nicolita este la un pas sa ajunga sub conducerea dinamovistului Ioan Andone. Dupa ce a purtat mai multe nogocieri, braileanul Banel Nicolita este aproape de a se intelege cu Apollon Limasol, echipa pregatita de Ioan Andone.

Nicolita va fi coleg cu Nicolae Grigore, fostul jucator al Rapidului.

Conform Fanatik.ro, Banel s-a inteles deja cu echipa condusa de dinamovistul Ioan Andone, semnand un contract pe doi ani si urmand sa primeasca un salariu de 20.000 de euro.

“Salariul anual este de 250.000 euro pe an, la care nu se adauga bonusurile individuale de performanta”, scrie Fanatik.ro. La Apollon Limassol sunt, in prezent, trei romani: Ioan Andone, Adrian Iencsi si Nicolae Grigore.

Totodata, liber de contract dupa trei sezoane petrecute in Franta, Banel Nicolita a luat de curand o decizie extrem de surprinzatoare – a renuntat la cariera de fotbalist pentru a se alatura unui club de minifotbal – Pronostic Sportiv.

Banel Nicolita va avea statutul de "fotbalist amator", conform regulamentului Federatiei de Minifotbal.

La noua sa echipa, Pronostic Sportiv, Nicolita se va intalni cu mai multi fosti jucatori importanti din Liga I, retrasi din activitate – Petre Marin, Sorin Ghionea, Cornel Cernea, Nicolae Dica, Sorin Paraschiv, Catalin Lita, Ciprian Mozacu, Gigel Coman, Marian Aliuta si Marius Nae.

Comentarii

comentariu

About the Author

-