Published On: mie, Oct 22nd, 2014

Braileanca batuta, sechestrata si violata de fostul iubit, in timp ce se ducea la munca. Vezi toata povestea!

Share This
Tags

8violata989-IRENAO braileanca, in varsta de 31 de ani, a fost agresata si batuta de fostul iubit, fiind bagata cu forta in masina si obligata sa intretina relatii sexuale cu el.

Povestea cutremuratoare a femeii a inceput intr-o dimineata de marti in timp ce aceasta se indrepta catre serviciu. Pe o strada intunecata a unui cartier marginas al Brailei, Veronica a devenit, intr-o fractiune de secunda, victima unui viol.

Urmarita de mult timp de fostul iubit, S. Gigel, braileanca nu se astepta ca acesta sa actioneze in acest mod. Gelozia l-a facut pe barbat sa devina violent si sa-si piarda mintile. A luat-o cu forta de brat, a impins-o in masina si sub pretextul ca vrea sa poarte o discutie, a condus-o la el acasa. Agresorul turbat de gelozie a inceput sa o loveasca pe femeie si sa o oblige sa intretina raporturi sexuale.

Refuzand categoric, braileanca a fost batuta de fostul concubin si violata cu bestialitate. Nimeni nu a auzit tipetele de disperare ale femeii care credea ca nu va mai scapa vie din mainile monstrului cu chip de om.

Actualul iubit al victimei a anuntat de indata politia, iar femeia a fost gasita de politisti si condusa la sediu.

Victima a povestit politiei chinul prin care a trecut iar acestia au stabilit ca, in ziua sesizarii, marti, 21 octombrie, in jurul orelor 6:30, in timp ce se afla pe strada, in drum spre serviciu, cea in cauza ar fi fost acostata de fostul ei concubin si, sub pretextul ca ar vrea sa discute cu ea despre posibilitatea unei impacari, ar fi condus-o la masina lui si, lovind-o, ar fi fortat-o sa urce in autoturism, apoi, la locuinta sa, i-ar fi cerut sa intretina raport sexual.

Femeia a fost examinata medico-legal si urmeaza sa fie emise concluziile de specialitate.

In cauza sunt continuate cercetarile pentru a se stabili cu exactitate situatia de fapt, cel in cauza fiind retinut pe ordonanta pentru infractiunile de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-