Published On: joi, Oct 23rd, 2014

VIDEO Braila pe podium la Campionatul European de tineret. Pugilistul Robert Jitaru are asigurata medalia de bronz

Share This
Tags

jitaru robert boxBoxul romanesc are o generatie tanara valoroasa, fapt relevat si de intrecerile Campionatelor Europene pentru tineret, competitie ce se desfasoara la Zagreb, in Croatia.

Marti dupa amiaza pugilistul brailean, Robert Jitaru s-a calificat in sferurile de finala ale Campionatului European pentru tineret, dupa ce l-a invins la puncte pe sarbul Nikola Bukilica.

Robert Jitaru a facut, miercuri, pasul in semifinale dupa ce l-a invins la puncte pe slovacul Michal Takacs. Sportivul brailean si-a pus in evidenta tehnica fiind net superior slovacului.

Cu medalia deja asigurata, Jitaru va box in semifinale, vineri, 24 octombrie, cu Dzimitry Asanau, din Belarus.

Dintre cei cinci boxeri romani care au luptat in sferturile Europenelor de tineret de la Zagreb trei au obtinut victorii la puncte, asigurandu-si trofeele de bronz. Daca vor trece si de adversarii din semifinale, vor accede in ultimul act, unde se vor decide castigatorii titlurilor si posesorii medaliilor de argint.

Rezultate: Robert Jitaru, categoria 56 kilograme, 2-1 cu Michal Takacs-Slovacia, Arsen Mustafa-60, 3-0 cu Lewis Hay-Scotia si Paul Aradoae-81, 2-1 cu Cristian Constandinov-Moldova. Ion Ples a pierdut la 52 in fata ungurului Sandor Tar, iar Sorin Dobondi, 64, la italianul Vincenzo Arecchia.

Adversarii din semifinale ai pugilistilor nostri vor fi: Dzmitri Asanan-Belarus pentru Jitaru, Maxim Krivtsov-Rusia pentru Mustafa si Islam Tekkev-Rusia pentru Aradoae.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-