Published On: lun, Oct 6th, 2014

BOMBA in ACL Braila! Un primar PNL a devenit independent din cauza PDL: “Au vrut viceprimarul PNL, nu l-am dat. Vicele a trecut la PSD”

Share This
Tags

mosescu mircea vodaPNL Braila a ramas fara unul dintre cei mai importanti primari ai sai. Alexandru Mosescu, primarul comunei Mircea Voda, a parasit partidul devenind independent, in urma unor conflicte pe plan local cu partenerii din ACL. Democrat-liberalii au vrut in ruptul capului postul de viceprimar, detinut de un liberal, care acum a trecut in barca PSD.

"Da, asa este. Stiti bine vad. Am devenit independent pentru ca altfel nu se putea. Aici, la Mircea Voda, n-am avut o relatie foarte buna cu PDL-istii, au vrut neaparat postul PNL de viceprimar. Nu era corect sa-l dam, chiar nu era corect. Domnul presedinte Boboc a incercat sa medieze situatia, dar degeaba. PDL nu s-a lasat, insa pe presedintele PDL Alexandru Nazare nu l-am vazut implicat in problema asta, putea sa spuna si el ceva poate se calmau apele. Imi pare cel mai rau de Boboc si de PNL, e un partid la care tin", a declarat pentru Infobraila edilul independent.

Cearta din ACL nu a dus la nimic bun, Alexandru Mosescu precizand ca viceprimarul PNL Aurelian Parlog, a carui functie au dorit-o democrat-liberalii, a trecut la PSD: "Eu ramaneam la PNL daca PDL nu vrea functia de viceprimar, dar asta e."

"Nu comentez decizia primarului Mosescu, in politica se mai fac si compromisuri. A fost decizia primarului, dar nu trebuia sa se grabeasca, sigur gaseam o solutie", ne-a spus Danut Lungu, prim-vicepresedintele PDL Braila.

Primarul Alexandru Mosescu a fost gasit, la sfarsitul saptamnii trecute, de Agentia Nationala de Integritate in conflict de interese de natura administrativa. Fostul liberal a incalcat regimul juridic al conflictelor de interese in materie administrativa, fiind acuzat ca a incheiat un contract de prestari servicii medicale intre Primarie si Cabinetul Medical din comuna, unde sotia sa este angajata pe postul de asistent medical.

ALIN CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author