Published On: lun, Oct 6th, 2014

BOMBA in ACL Braila! Un primar PNL a devenit independent din cauza PDL: “Au vrut viceprimarul PNL, nu l-am dat. Vicele a trecut la PSD”

Share This
Tags

mosescu mircea vodaPNL Braila a ramas fara unul dintre cei mai importanti primari ai sai. Alexandru Mosescu, primarul comunei Mircea Voda, a parasit partidul devenind independent, in urma unor conflicte pe plan local cu partenerii din ACL. Democrat-liberalii au vrut in ruptul capului postul de viceprimar, detinut de un liberal, care acum a trecut in barca PSD.

"Da, asa este. Stiti bine vad. Am devenit independent pentru ca altfel nu se putea. Aici, la Mircea Voda, n-am avut o relatie foarte buna cu PDL-istii, au vrut neaparat postul PNL de viceprimar. Nu era corect sa-l dam, chiar nu era corect. Domnul presedinte Boboc a incercat sa medieze situatia, dar degeaba. PDL nu s-a lasat, insa pe presedintele PDL Alexandru Nazare nu l-am vazut implicat in problema asta, putea sa spuna si el ceva poate se calmau apele. Imi pare cel mai rau de Boboc si de PNL, e un partid la care tin", a declarat pentru Infobraila edilul independent.

Cearta din ACL nu a dus la nimic bun, Alexandru Mosescu precizand ca viceprimarul PNL Aurelian Parlog, a carui functie au dorit-o democrat-liberalii, a trecut la PSD: "Eu ramaneam la PNL daca PDL nu vrea functia de viceprimar, dar asta e."

"Nu comentez decizia primarului Mosescu, in politica se mai fac si compromisuri. A fost decizia primarului, dar nu trebuia sa se grabeasca, sigur gaseam o solutie", ne-a spus Danut Lungu, prim-vicepresedintele PDL Braila.

Primarul Alexandru Mosescu a fost gasit, la sfarsitul saptamnii trecute, de Agentia Nationala de Integritate in conflict de interese de natura administrativa. Fostul liberal a incalcat regimul juridic al conflictelor de interese in materie administrativa, fiind acuzat ca a incheiat un contract de prestari servicii medicale intre Primarie si Cabinetul Medical din comuna, unde sotia sa este angajata pe postul de asistent medical.

ALIN CRISTEA

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author