Published On: vin, Oct 24th, 2014

Boboc (PNL): Suntem dispusi sa ne intelegem cu PSD, sa dizolvam Consiliul si sa avem alegeri

Share This
Tags

Boboc (9)Presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca partidul pe care il conduce este dispus sa ajunga la o intelegere cu PSD, in urma careia toti consilierii judeteni sa isi dea demisia si astfel sa fie dizolvat Consiliul Judetean. 

"Singura varianta este declansarea alegerilor. 50%+1 din consilierii judeteni isi dau demisia, nu se mai face cvorum si se dizolva Consiliul Judetean. Nu trebuie sa faca cineva abuz in serviciu prin neconvocarea unei sedinte ordinare timp de 3 luni, ci toata lumea de mana isi da demisia. Eu ii chem pe toti ai mei. Suntem dispusi sa ne intelegem cu PSD si sa ne dam demisia cu totii", a precizat Boboc.

Joi, tot in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PSD Mihai Tudose a spus ca este de acord sa fie organizate alegeri anticipate la Consiliul Judetean, in situatia in care institutia este blocata in acest moment, insa trebuie gasit cadrul legal: "Vedem cum ne incadram pe lege si le facem!".

Comentarii

comentariu

About the Author