Published On: mie, Oct 29th, 2014

Boboc (PNL): Consiliul Judetean nu este nici a lui Avram, nici a lui Nechita! La CJ se petrec anumite lucruri, potential penale

Share This
Tags

BobocPresedintele PNL, senatorul Catalin Boboc, a declarat, tinand cont de blocajul de la Consiliul Judetean, extrem de mediatizat, ca institutia "nu este nici a lui Avram, nici a lui Nechita". Liberalul a mai adaugat faptul ca pe perioada in care Ovidiu Nechita a detinut functia de presedinte interimar al CJ s-au petrecut "anumite lucruri care nu sunt in regula, potential penale".

"Consiliul Judetean nu este nici a lui Avram, nici a lui Nechita. Insa in momentul in care iti vin niste hartii la semnat si in fata ai ceva si in spate alta foaie, care e pagina 2 de la altceva, nu e in regula. In momentul in care ti s-au prezentat hartiile, daca semnezi e penal, dar daca tu il trimiti pe functionar inapoi si ii spui sa le faca cum trebuie si le face cum trebuie si ti le aduce inapoi la semnat nu mai e fapta penala. Din acest motiv spun ca faptele sunt potential penale. Se petrec anumite lucruri care nu sunt in regula, potential penale", a precizat Boboc.

Reamintim faptul ca, saptamana trecuta, vicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, a declarat ca, in perioada in care a detinut conducerea interimara a institutiei, mai multi functionari ai Consiliului, in frunte cu secretarul judetului Nicu Filote, au savarsit "fapte cu potential penal".

Atunci, intrebat daca a sesizat organelor competente aceasta situatie, facand plangere la Parchet, Nechita a spus ca nu a initiat un astfel de demers deoarece se afla in proces de documentare.

Comentarii

comentariu

About the Author