Published On: mie, Oct 22nd, 2014

Blat in campanie?! PNL, prin decizia lui Nechita, ii da posibilitatea lui Bunea Stancu sa participe la sedintele CJ!

Share This
Tags

nechita si stancuDaca in urma cu mai bine de o saptamana, liderul consilierilor judeteni PSD, Ionel Avram, propunea ca sedintele Consiliului Judetean sa se desfasoare in Aula Facultatii de Inginerie, fostul Palat Administrativ si Judecatoresc, pentru ca sa poata participa la sedinte si Gheorghe Bunea Stancu, seful suspendat al CJ, caruia instanta i-a interzis "se se deplaseze" la sediul institutiei, PNL ii ofera lui Stancu aceasta posibilitate.

nava ovidiu

Vicepresedintele CJ, liberalul Ovidiu Nechita, a declarat marti, la finalul Colegiului Prefectural, ca a convocat o sedinta a Consiliului pe vasul "Ovidiu", ancorat in zona Falezei, in dreptul Palatului Administrativ. Din anul 2005, de cand vasul, modernizat cu 500.000 de euro, se afla in proprieteta CJ, niciodata nu a fost gazda unei sedinte a Consiliului.

Desi exista in Palatul Administrativ doua sali in care traditional se tin sedintele CJ, Sala Mare a Prefecturii si sala 404, Nechita a precizat ca ambele vor fi ocupate cu "diverse sedinte", astfel luand decizia sa ii cheme pe consilierii judeteni pe vasul "Ovidiu".

Comentarii

comentariu

About the Author