Published On: lun, Oct 20th, 2014

Armata Romana la ceas de sarbatoare. Elevii Colegiului Murgoci se vor intalni cu militarii braileni care au luptat in Afganistan

Share This
Tags

ziua forte terestre1 copyIn perioada 17 – 25 octombrie, in garnizoana Braila vor avea loc activitati dedicate sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei – 25 Octombrie.

Marti, 21 octombrie la Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci" din Braila va avea loc evenimentul „Ziua Armatei Romaniei in Scoli". In cadrul acestei activitati, militarii braileni participanti la misiuni in teatrul de operatii din Afganistan vor prezenta tipurile de actiuni executate pentru elevii colegiului. De asemenea, reprezentanti ai Biroului de informare-recrutare vor prezenta oferta educationala si avantajele alegerii carierei militare. Unitatile militare din garnizoana Braila vor fi prezente cu echipamente si armament in cadrul unui stand special amenajat.

Miercuri, 22 octombrie la Cazarma Brigazii 10 Geniu „Dunarea de Jos" va avea loc o alta manifestare, „O zi de militar". Initiativa isi propune sa promoveze cariera militara in randul tinerilor prin participarea efectiva a acestora la activitatile de instructie ce se desfasoara intr-o unitate militara pe parcursul unei zile.

Vineri, 24 octombrie la Promenada Mall, brailenii se vor putea bucura de o expozitie de fotografie, grafica, cartofilie, numismatica, uniforme, machete si arme de colectie precum si un scurt spectacol dedicat Zilei Armatei Romaniei, sustinut de Muzica Militara a garnizoanei Braila.

Tot vineri, la Cazarma Batalionului 72 Geniu „Matei Basarab", din Calea Calarasilor, Nr. 311, Braila va avea loc Ziua portilor deschise.

Sambata, 25 octombrie pe platoul din Piata Independentei va avea loc ceremonie militara dedicata Zilei Armatei Romaniei. Aici va fi o expozitie de tehnica si echipamente militare dar si o masa ostaseasca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-