Published On: mie, Oct 29th, 2014

Arbitrii din Macedonia pentru HC Dunarea la meciurile de Cupa EHF. Vezi aici delegarile pentru echipele romanesti in competitiile europene

Share This
Tags

hc dunarea brailaHC Dunarea Braila va juca in turul 3 al Cupei EHF impotriva echipei Alavarium / Love Tiles.

Echipa din Portugalia a evoluat in sezonul 2011-2012 in Challenge iar in sezonul trecut in round 3 din Cupa EHF a intalnit TSV Bayer fiind eliminata din competitia europeana.

Ambele partide ale brailencelor, din acest sezon european, vor avea loc pe teren propriu. Disputa cu echipa din Portugalia este programata pentru 22 si 23 noiembrie.

EHF a stabilit din delegatii acestor partide, astfel cele doua meciuri din Sala Polivalenta vor fi arbitrate de cuplul Marija Ilieva / Silvana Karbeska din Macedonia iar observatorul partidei va fi Nicolae Vizitiu din Republica Moldova.

mica bradeanu corona brasovMedaliata cu argint din sezonul trecut, Corona Brasov va incepe competitia europeana pe 15 noiembrie cand va juca in deplasare la IUVENTA Michalovce. Partida va fi arbitarta de cuplul Anatoliy Mishchuk / Valeriy Rozhkov din Ucrania iar observatorul va fi Gabriella Horvath din Ungaria. Echipa condusa de Bogdan Burcea va juca o saptamana mai tarziu, respectiv in data de 23 noiembrie, returul de pe teren propriu, partida de sub Tampa fiind arbitrata de Tatjana Prastalo / Vesna Todorovic din Boznia si Hertegovina iar observatorul va fi Tatjana Medved din Serbia.

hc dunarea - hcm romanCa si HC Dunarea, HCM Roman va disputa si ea ambele meciuri pe teren propriu. Echipa antrenata de Florentin Pera va disputa in 15 si 16 noiembrie partidele din Cupa Cupelor impotriva echipei Skuru IK din Suedia. Oficialii celor doua meciuri de la Roman vor fi Afrim Azemi / Eshref Beqiri din Kosovo iar observatorul partidei va fi Kamer Metalari din Macedonia.

HC Dunarea- U Cluj (9)"U"  Alexandrion Cluj ultima echipa care participa in acest sezon in Cupele Europene va disputa in 15 noiembrie partida de acasa impotriva echipei WHC Radnicki Kragujevac. Studentele vor juca meciurile din Cupa Cupelor in noua sala Polivalenta de la Cluj, care a fost inaugurata in aceasta saptamana. Partida de pe teren propriu va fi arbitrata de cuplul danez Karina Christiansen / Line Hesseldal Hansen. In deplasare, clujencele vor juca in 22 noiembrie iar partida din Serbia va fi arbitrata de cuplul Vadims Jaskins / Eduards Zabko iar observatorul partidei va fi grecul Panagiotis Antonopoulos.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-