Published On: mie, Oct 22nd, 2014

A ingenuncheat liderul mondial. Simona Halep a umilit-o pe Serena Williams (6-0, 6-2)

Share This
Tags

halepSimona Halep a invins-o astazi pe Serena Williams in etapa a doua a Grupei Rosii de la Turneul Campioanele, competitie care se desfasoara la Singapore.

In primul set, Simona a ingenunchiat-o pe Wiliams, castigand cu 6-0. In ultimii 10 ani, au fost doar doua situatii in care Serena Williams a pierdut un set la zero: in 2007 impotriva belgiencei Justine Henin-Hardenne si in 2013 in fata spanioloancei Anabel Medina Garrigues. Atentie, insa, pana la final a castigat ambele partide! Game alb, Halep! Campioana mondiala nu a avut replica in fata romancei, Simona incheind setul cu un as.

In setul doi Simona Halep a inceput cu dreptul, avand un nou break. Romanca a salvat doua mingi de break in acest game. Primul punct pentru Williams, in setul doi, a venit la mai bine de jumatate de ora de joc. Halep a avut o servire perfecta si a salvat cu un as o minge de break, 6-2.

Mult mai calma pe teren Simona Halep a gestionat bine meciul si a dat o lectie de tenis numarului 1 mondial, care a avut un joc mai slab ca oricand.

Simona Halep si Serena Williams s-au mai intalnit de trei ori pana in prezent, de fiecare data impunandu-se Williams. Ele au jucat prima data una impotriva celeilalte in 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena Williams a castigat in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Urmatoarele doua partide au avut loc in 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-