Published On: lun, Sep 22nd, 2014

VIDEO: Un student brailean a cantat manele la X Factor. Brenciu si Banica au iesit din sala

Share This
Tags

X Factor maneaAlexandru Moise, un student brailean, din Sutesti, i-a pus pe fuga pe doi jurati de la X factor dupa ce a inceput sa cante manele.

Mare nebunie in cadrul juriului de la X Factor unde un brailean a cantat o piesa de la Smiley, dupa care a dat-o putin si pe manele. El a interpretat o piesa de la Salam cu care a reusit sa ii puna pe fuga pe Brenciu si pe Banica. Cei doi jurati nu au vrut sa auda asa ceva.

Braileanul Alexandru Moise a ridicat sala in picioare, dar ritmurile "la valoare" n-au fost tocmai pe placul juratilor.

Dupa ce a interpretat hitul "Acasa", versiunea manea, aducand voie buna in platoul X Factor, Alexandru a incins atmosfera cu o manea, cantand Saint-Tropez moment in care Brenciu si Banica au parasit sala.

Acesta a fost starnit de Delia sa cante melodia lui Salam, cantareata facand aluzie la o vacanta in Saint-Tropez.

La doar 21 de ani, tanarul din judetul Braila avea deja primul concert, sala aclamandu-l si dansand pe ritmurile de manele.

In sala au fost adusi, de Horia Brenciu si prietenii si rudele lui Alexandru care asteptau in spatele scenei. Momentul a fost imortalizat de Delia, care a facut o fotografie cu Banica si cei patru braileni de pe scena X Factor.

Acesta a primit din partea juratilor trei de nu atat Delia cat si Banica spunand ca manlele nu sunt pentru X Factor.

Unul dintre fratii lui Alexandru a incercat sa ii critice pe cei trei jurati spunand ca nu au avut ureche muzicala insa Alexandru a sarit in apararea celor trei membrii ai juriului.

In backstage braileanul, destul de suparat, a spus ca tot ce isi doreste este o noua sansa ca sa poata sa arate lumii "valoarea" sa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-