Published On: joi, Sep 4th, 2014

Vazand politistii, un brailean si-a aruncat arma de vanatoare, incarcata, pe camp

Share This
Tags

ArmaMiercuri, 3 septembrie, politisti de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu reprezentanti din cadrul AJVPS Braila, au actionat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor la regimul fondului cinegetic, in judetul Braila.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, la orele 9:30, a fost observat pe fondul cinegetic nr. 17 Corbu Vechi, un barbat care se deplasa pe camp, cu un atelaj hipo.

Politistii au stabilit ca acesta este G.Marcel, de 68 de ani, din comuna Maxineni, detinator legal de arma letala de vanatoare.

Intrucat arma nu a fost gasita asupra lui, politistii au cercetat locurile pe unde s-a deplasat acesta cu atelajul hipo si, in stuful unui canal de desecare, situat pe raza fondului cinegetic, au gasit o arma letala de vanatoare, de calibru 12×2, incarcata pe ambele tevi cu doua cartuse aferente.

In urma verificarii in bazele de date s-a stabilit ca arma ii apartine acestuia, care ar fi intentionat sa vaneze diferite specii de vanat, fara a detine autorizatie de vanatoare pe fond cinegetic pe care a fost depistat.

Arma si cartusele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de trecere cu arma de vanatoare pe un fond cinegetic, fara acordul gestionarului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-