Published On: Soare, Sep 7th, 2014

UNIREA SLOBOZIA – CF BRAILA 0-0. Punct important pentru fotbalistii braileni

Share This
Tags

CF Braila - SloboziaEchipa condusa de Alin Panzaru a obtinut sambata un punct important in deplasarea de la Slobozia. Cu o apararea ca la carte dar si cu ocazii create de Onofras si Nicolita, CF Braila a aratat mult mai bine pe teren decat echipa gazda, Unirea Slobozia.

Daca in prima repriza nu au fost ocazii de gol, in a doua parte a jocului, atat gazdele cat si brailenii au luptat sa castige toate punctele puse in joc.

Gazdele au avut ocazii clare, de 1-1 cu portarul insa niciuna nu s-a finalizat cu gol. Nicolita si Onofras au creat si ei cateva ocazii pentru CF Braila.

Nicolita a avut sansa sa deschida scorul dupa ce a lobat portarul gazdelor insa mingea s-a dus in bara. Acelasi Nicolita a avut sansa sa marcheze insa centrarea de la Onofras a fost mult prea lunga. 

In ultimul sfert de ora din meci, CF Braila a rezistat frumos in fata adversarilor, mai ales ca au jucat in 10, dupa ce Ghiocel a primit doua cartonase galbene.

FINAL / UNIREA SLOBOZIA – CF BRAILA  0-0
Arbitru: Claudiu Marcu (Constanta); Asistenti: Ovidiu Arusoaie (Piatra Neamt) si George Marian Fridl (Comanesti).

Unirea: L. Dobre – S. Stan, Hristian, R. Soare (cpt.), C. Toma – Macare, Coconasu – Ibrian, Bolat, Gohoreanu – D. Ene
Rezerve: R. Oprea , M. Florea, Ivasca, Patrianca, Topala, D. Gheorghe, Dragut
Antrenor: Adrian Mihalcea
Braila: Mitrea – Petean, Olenic, L. Ivan, Ghiocel – B. Spataru, D. Frunza (cpt.), Stanciulescu, G. Iordache – Agbleta, Ndigwe
Rezerve: Comanescu – Necoara, Spiridon, Marcel Gheorghe, Dima, Onofras, Nicolita
Antrenor: Alin Panzaru

Comentarii

comentariu

About the Author

-